Zorgen om de energierekening?

30/11/2022

Vanavond -woensdag 30 november-is er een bijeenkomst in de zalen van de dorpskerk in Oudehaske (ingang Julianastraat 4). In het eerste deel bespreken we een aantal ‘interne’ onderwerpen  met de leden van de Haskeroord kerk. Het tweede deel van de avond staat ook open voor andere belangstellende dorpsgenoten.

Heb jij te maken met een torenhoge energierekening? Maak jij je zorgen of je deze wel kan betalen? Of heb je je (volledige) energie compensatie zelf niet nodig? Kom mee-praten.

We gaan we in gesprek met Arie Heida uit Joure. Hij is energiecoach bij gemeente de Fryske Marren en voorzitter van de Energiebank Fryslân https://www.energiebanknederland.nl/de-energiebank/de-energiebank-energiebank-fryslan/

Iedereen die zich zorgen maakt kan zich bij deze Energiebank Fryslân gratis aanmelden voor hulp!

 

Wolfeart wat better ferdielen?!
Ieder huishouden ontvangt van de overheid een compensatie van in ieder geval € 380. Of je dit nu wél nodig hebt of niet. De Energiebank roept op om -een deel van- jouw voordeel te doneren. Zo kunnen we de lasten eerlijk verdelen.

Van harte welkom
Meer dan genoeg stof tot nadenken en voor gesprek met elkaar. Om 20.30 staat koffie/thee klaar voor belangstellende gasten!