Kerkdienst

Zondag 14 juli 2024, 09:30 uur kerk Oudehaske
Hier vindt u de liturgie voor deze kerkdienst, met als voorganger pastor Graddie Meijer uit Heerenveen.] Liturgie zondag 14 juli 2024

Overzicht kerkdiensten Haskeroord voor de komende zomerperiode:
Zondag 21 juli t/m zondag 25 augustus is de kerkdienst steeds in de kerk in Haskerhorne, we beginnen dan ook om 09:30 uur.


Spoorzoekers (leeftijd basisschool)

14 juli 2024: laatste Spoorzoekers bijeenkomst van dit seizoen. We willen het seizoen graag gezellig met elkaar afsluiten en hebben daarom een programma met leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. De kinderen verzamelen vanaf 9.15 uur op het strandje aan de Badweg. De ouders kunnen de kinderen na
afloop van de kerkdienst, zo rond 10.45 uur, ophalen.

En deze kan ook alvast in de agenda: vanaf zondag 8 september (week 36) is er weer spoorzoekers op zondagochtend. Na de zomervakantie zal het iets anders zijn: alleen in de even weken zijn de spoorzoekers in hun eigen ruimte tijdens de kerkdienst. Als er kinderen in de kerk zijn op de oneven weken, dan zorgen we dat er op een tafel in de kerk materiaal klaarligt dat de kinderen kunnen gebruiken (denk aan een boekje, puzzel ofkleurplaat).

De kinderen (basisschool leeftijd) kunnen voor de dienst bij de  leiding gebracht worden (Martha zaal). Ook als ouders niet naar de kerk gaan, zijn de kinderen van harte welkom!

Algemene informatie kerkdiensten Haskeroordgemeente
Iedere zondagmorgen ben je van harte welkom in de kerkdienst in de kerk in Oudehaske, Badweg 1.
Vanaf september (R in de maand!) beginnen de kerkdiensten om 10:00 uur.
In mei wordt het  weer 09:30 uur.
In de weken van de zomervakantie zijn de kerkdiensten in de kerk in Haskerhorne.
In de activiteitenkalender vind je bij de zondagen meer informatie over de kerkdienst.

Thuis kijken of luisteren?
Dat kan ook. Live of op een ander moment. Dit zijn de mogelijkheden:

KERKOMROEP

Onze gemeente is aangesloten op de kerkomroep.  Klik hier om een kerkdienst te beluisteren; live of op een later moment.
Voor vragen over de kerkomroep kunt u terecht bij: Tjitte de Vries, Oudehaske, tel 0513 621072 of e-mail: tjitterinkedevries@hotmail.nl 

 

 

 

HASKEROORD KERK TV

De kerkdiensten in de kerk van Oudehaske zijn rechtstreeks of op een later moment te zien via Youtube. Daar hebben we een eigen Youtube kanaal: Haskeroord Kerk TV. Klik hier om naar dit kanaal te gaan.
In de uitzending zijn met name beelden te zien van wat op het liturgisch centrum gebeurt; gemeenteleden ‘in de kerkzaal’ zijn zo weinig mogelijk zichtbaar.