Kerkdienst

Zondag 14 april 2024 is de dienst om 10:00 uur in de kerk in Oudehaske. Voorganger is pastor Graddie Meijer, doopsgezind voorganger uit Heerenveen. Hier is de link naar de liturgie: 240414 Liturgie zondag 14 april 2024

Spoorzoekers (leeftijd basisschool)

De kinderen (basisschool leeftijd) zijn (bijna) iedere zondagochtend tijdens de kerkdienst welkom bij de Spoorzoekers. Zij kunnen voor de dienst bij de  leiding gebracht worden (Martha zaal). Ook als ouders niet naar de kerk gaan, zijn de kinderen van harte welkom!

Algemene informatie kerkdiensten Haskeroordgemeente
Iedere zondagmorgen ben je van harte welkom in de kerkdienst in de kerk in Oudehaske, Badweg 1.
Vanaf september (R in de maand!) beginnen de kerkdiensten om 10:00 uur.
In mei wordt het  weer 09:30 uur.
In de weken van de zomervakantie zijn de kerkdiensten in de kerk in Haskerhorne.
In de activiteitenkalender vind je bij de zondagen meer informatie over de kerkdienst.

Thuis kijken of luisteren?
Dat kan ook. Live of op een ander moment. Dit zijn de mogelijkheden:

KERKOMROEP

Onze gemeente is aangesloten op de kerkomroep.  Klik hier om een kerkdienst te beluisteren; live of op een later moment.
Voor vragen over de kerkomroep kunt u terecht bij: Tjitte de Vries, Oudehaske, tel 0513 621072 of e-mail: tjitterinkedevries@hotmail.nl 

 

 

 

HASKEROORD KERK TV

De kerkdiensten in de kerk van Oudehaske zijn rechtstreeks of op een later moment te zien via Youtube. Daar hebben we een eigen Youtube kanaal: Haskeroord Kerk TV. Klik hier om naar dit kanaal te gaan.
In de uitzending zijn met name beelden te zien van wat op het liturgisch centrum gebeurt; gemeenteleden ‘in de kerkzaal’ zijn zo weinig mogelijk zichtbaar.