7 juli 09:30 Gezinsdienst, kerk Oudehaske

Deze ‘dienst in een andere jas’ is voorbereid door een groep gemeenteleden; dat was al een mooie reis, een zoektocht ook. Vanuit verzen uit Psalm 139 kwamen we bij het thema ‘Op Reis’

Heer, u weet alles van mij, u kent mij.
U weet waar ik ben, u weet waar ik heen ga.
U weet wat ik denk, ook al bent u ver weg.
U ziet me als ik thuis ben en u ziet me onderweg.
U ziet alles wat ik doe.

We hebben gezocht naar een vorm en naar muziek die ook jongere bezoekers, ook kinderen, kunnen aanspreken. Kortom: een dienst in een andere ‘jas’.

Vanaf 09:15 staan koffie, thee en limonade klaar in de kerkzaal, is er tijd voor ontmoeting en is muziek te horen, waarin het thema al terug te vinden is. Ook na de dienst is er gelegenheid nog even na te praten bij koffie/thee/limonade!

Ben je er bij?
Helaas laat de digitale techniek ons even in de steek (letterlijk een ‘kink’ in de digitale kabel….). Het is daarom niet mogelijk de dienst thuis mee te maken. Dus: ben je nieuwsgierig naar een dienst in een nieuw jasje? Zorg dan dat je er bij bent in de kerkzaal! Voor ontmoeting met elkaar en met God.

We noemen het een gezinsdienst, maar natuurlijk is de dienst voor iedereen. Voor ouders, kinderen, pakes, beppes, kortom voor allen, van de allerjongste tot de aller oudste.

Graag tot zondagmorgen!
Johannes, Wiepie, Dirk Johan, Taco, Roelien, Ynke en Nel