Inzameling voor de Voedselbank op zaterdag 5 en zondag 6 november 2022: OOGST DELEN

01/11/2022

Zondag 6 november 2022 vieren we weer het oogstfeest in de kerkdienst. Centraal staat de dankbaarheid voor wat we allemaal mogen ontvangen. We willen daar echter niet alleen naar luisteren, zingen en/of er over denken, maar ook onze ‘oogst’ delen. Door dit te verwezenlijken vragen wij, als diaconie, aan alle gemeenteleden om voedsel, kleding en schoenen te geven aan Solidair Skarsterlân. Hierdoor kunnen zij de wekelijkse voedselpakketten aanvullen. Want dit is zeker in deze tijd broodnodig. De voedselbank is blij met houdbaar voedsel, b.v. pasta’s, jam, thee, koffie, pakjes soep, pindakaas enz. Verder is, hoewel niet goed, snoep, chips, pinda’s en dergelijke ook welkom. Kleding (schoon!) en schoenen (geen afgetrapte) mogen ook. Het inleveren van voedsel en/of kleding is mogelijk op zaterdag 5 november 2022, tussen 10.00 en 12.00 uur bij de ingang van aan de Julianastraat van onze kerk in Oudehaske. Of dit kan meegebracht op zondag 6 november tijdens de dienst. Na de dienst worden de aangeleverde goederen door leden van de Diaconie naar de Voedselbank gebracht.

AANVULLEND IDEE BIJ INZAMELING VOEDSELBANK 💡

Deze week kregen de dorpsgenoten in Oudehaske (postcode 8465) die meedoen aan de postcodeloterij een brief dat we een FEESTDAGENPAKKET hebben gewonnen🥳. Af te halen bij de Poiesz vanaf za. 5 november. 
Als we die prijs nu es massaal zaterdag direct ophalen (Poiesz is open van 08:00 tot 21.00 uur….), en -wie dit kan missen- zaterdag- of zondagmorgen in de kerk inleveren voor de Voedselbank….
’t Is maar een idee, maar toch ……. misschien even overwegen 😍