Over de gemeente Haskeroord

Hartelijk welkom op deze website!

Haskeroord is een geloofsgemeenschap in de drie Friese dorpen Haskerhorne, Oudehaske en Vegelinsoord. Wij zijn onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland (PKN).

Wij willen een open, inspirerende, gastvrije en zichtbare geloofsgemeenschap zijn, waar mensen zich welkom en aanvaard weten en waar zij ruimte vinden om te zoeken naar de zin van het leven en de betekenis van Gods naam.

Kom binnen, we hopen dat u vindt wat u zoekt!

Digitale diensten

Activiteiten

Wings jongeren

De Spoor-zoekers

Contact

 • 24 februari 2024: fakkelmoment voor Oekraïne in Haskerhorne en Oudehaske
  24 februari 2024, 18:00 Fakkelmoment in Haskerhorne en Oudehaske
 • Dat wordt wat!
  11/02/2024Wat hadden we vanmorgen een prachtige kerk – school – gezinsdienst met elkaar. Heel veel energie in de voorbereiding leidde tot een viering waar die energie ook echt uit kwam. Een kerk vol jonge gezinnen, rond het thema ‘Dat wordt wat!’ En …. we gingen naar huis met een paar mosterdzaadjes, het allerkleinste  zaadje, dat… Lees meer: Dat wordt wat!
 • Minsken fan ‘e wei: over (mee)tellen
  Januari 2024 De predikant van onze classis Fryslân heeft weer een nieuwsbrief geschreven. Je leest hem onder deze link  
 • Concert Mosken
  28 januari 2024 geeft de Friese formatie Mosken (uit Joure) een concert in de kerk in Haskerhorne. Het begint om 15:30 uur.  Bekijk hier de aankondiging van het concert:  https://youtu.be/JkSZXEGgtKE?si=ollhwO-qZcWG-QfH   Mosken won in 2021 het songfestival Liet van Omrop Fryslân met het lied ‘Leave Lieve’.Sjoerd van Kammen was erg blij met de winst. “Alles klopte,… Lees meer: Concert Mosken
 • (geen titel)
  Vonden jullie al die platen op de kerk ook zo mooi? Jammer dat ze weer weggehaald zijn hè. Dat vinden wij ook, en daarom organiseren wij op 1, 2 en 3 januari 2024 een speurtocht door Oudehaske met 10 van de platen uit de adventskalender. Doe je mee? Hoe werkt het? Dit is de opdracht voor de… Lees meer: (geen titel)