Speurtocht adventskalender

Inmiddels zijn de platen van de adventskalender op de geval van de kerk weer verdwenen. Vind je dat ook zo jammer? Wij wel, en daarom organiseren wij op 1, 2 en 3 januari 2023 een speurtocht door Oudehaske met 10 van de platen uit de adventskalender. Doe je mee?

Hoe werkt het?

In dit document vind je de opdracht voor de speurtocht: Opdrachten speurtocht.
Hierin staat een kaart van Oudehaske met op 10 plaatsen een markering:

Trek je schoenen en jas aan, neem je ouders, broer en zus mee en ga naar deze plaatsen toe. Zoek dan om je heen naar de afbeelding van de adventskalender. Deze hangt achter de ramen of in de tuin en is duidelijk zichtbaar.

Let op: alle afbeeldingen zijn vanaf de weg te bekijken. Loop dus NIET bij mensen door de tuin!

In hetzelfde document vind je ook 10 korte teksten. Heb je de afbeelding gevonden, dan kijk je welk van deze 10 teksten bij de afbeelding hoort. Combineer het cijfer van de markering met de letter van de tekst. Zet je de letters in de juiste volgorde achter elkaar (van 1 tot 10) dan vormen de letters samen een woord.

Winnen?

Heb je alle 10 de platen gevonden, en de oplossing gevonden? Schrijf dan het gevonden woord, samen met je naam, school en groep op een blaadje en doe dit uiterlijk op 4 januari door de brievenbus bij Bûgel 25 in Oudehaske. Wie weet win jij dan een prijs. In de week van 9 januari wordt de uitslag via de scholen bekend gemaakt.

Veel plezier!