De XXL adventskalender speurtocht!

Vonden jullie al die platen op de kerk ook zo mooi? Jammer dat ze na de kerst weggehaald zijn hè. Dat vinden wij ook, en daarom organiseren wij op 1, 2 en 3 januari 2024 een speurtocht door Oudehaske met 10 van de platen uit de adventskalender. Geschikt voor alle leeftijden. Doe je mee?

Hoe werkt het?

Dit is de opdracht voor de speurtocht: speurtocht adventskalender
Een kaart van Oudehaske met op 10 plaatsen een markering. Trek je schoenen en jas aan, neem je ouders, broer en zus mee en ga naar deze plaatsen toe. Zoek dan om je heen naar de afbeelding van de adventskalender. Deze hangt achter de ramen of in de tuin en is duidelijk zichtbaar.

Let op: voor sommige afbeeldingen moet je een stukje de oprit oplopen. Dit mag, maar wees voorzichtig en loop dus NIET bij mensen door de tuin!

Heb je de afbeelding gevonden, dan beantwoord je de vraag die hierbij hoort. Dit levert je een letter op. Heb je alle letters gevonden, hussel ze dan door elkaar tot je er een woord van gemaakt hebt.

Winnen?

Heb je alle 10 de platen gevonden, en het woord bedacht? Schrijf dan de oplossing, samen met je naam en groep op een blaadje en doe dit uiterlijk op 4 januari door de brievenbus bij Bûgel 25 in Oudehaske. Wie weet win jij dan een prijs. In de week van 8 januari wordt de uitslag via school bekend gemaakt.

Veel plezier!

spoorzoekers@haskeroord.nl

volg ons op Instagram: Jeugdhaskeroord