Zondag 9 juni 2024: dienst aan de Tsjûkemar voor de negen gemeenten rond dit meer

Daarom is er geen eigen Haskeroord kerkdienst, maar zijn we welkom bij de Tsjûkemartsjinst aan de Tsjûkemar bij de Ulesprong, samen met de leden van 8 andere gemeenten rond de Tsjûkemar! De dienst begint om 10:00 uur. Dat ziet er dan ongeveer zo uit: 

Voor de kinderen is er een eigen programma, dat op initiatief van Haskeroord in samenwerking met een aantal andere gemeenten, is samengesteld. Zie ook de berichten hierover op Facebook
Koffie/thee na afloop: als een aantal mensen een kannetje koffie of thee meeneemt, kunnen we dat ter plekke delen. Bekertjes zijn daar beschikbaar.
 

VERVOER: BUS, FIETS OF AUTO!

Busvervoer: de bus vertrekt om 08:55 bij de kerk in Oudehaske en om 09:00 bij de kerk in Haskerhorne. Na de dienst vertrekt de bus weer om 11:30 uur. 
Fietsen!
Er is ook wel parkeerruimte voor auto’s (probeer dan zoveel mogelijk te carpoolen), maar het advies is om zoveel mogelijk op de fiets te komen. De vooruitzichten zijn heel aardig, dus: van harte aanbevolen.
Wilt u samen fietsen : we vertrekken in Oudehaske bij de kerk om 09:00 uur en zijn dan rond 09:15 bij de kerk in Haskerhorne. We zijn dan rond 09:45 bij de Ulesprong. (adres: Ulesprong, Tsjukemarwei)